Block overlap

HJEMMESIDE OG WEBDESIGN

Er din bedrift klar for en ny hjemmeside?
DataLink AS leverer funksjonelle hjemmesider til både store og små bedrifter. Vi ønsker å bidra til at bedrifter øker sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer

STILRENT OG INNBYDENDE DESIGN

Nettsiden, igjennom søkemotorer, er i mange tilfeller det første møtet en ny kunde har med din bedrift. Vi vet alle hvor viktig et godt førsteinntrykk er.

FUNKSJONALITET OG DYNAMIKK

Forskjellige bedrifter har forskjellige behov. Noen har enkle behov, mens andre har større behov. Vi tar utfordringen! Sammen med en grundig behovsanalyse, leverer vi de funksjonene du måtte trenge på din hjemmeside.

BRUKERVENNLIGHET

Hjemmesiden skal være svært enkel for de besøkende å forstå, men den skal også være enkel å vedlikeholde.

RESPONSIVT DESIGN

Responsivt design er enkelt forklart at designet på din nettside tilpasses etter hvilke skjermflater det vises på. Designet skal være funksjonelt og vises riktig for å gi brukeren en best mulig opplevelse på PC, nettbrett og mobil. Det spiller ingen rolle om du har en stor eller liten skjerm – innholdet vil automatisk tilpasse seg enheten.

WORDPRESS

DataLink AS har spesialisert seg på rammeverket WordPress. WordPress er et kraftig og fleksibelt CMS (Content Management System) som gjør det enkelt for deg som kunde å administrere din egen nettside etter at den er ferdig produsert.

LEVETID

Ny teknologi utvikles raskt og gjør at nettsider før eller siden går ut på dato. Derfor er det viktig at du får en nettside som har lang levetid og hvor programvaren regelmessig kan bli oppdatert.

Animate

Split headings

Split headings

Change this Subheading

Image Box Title

Change this description

Dette er en test

lkdjfgkjkdlfg

kljfdklgjdklfjgkldfg

øldfkglødklføgkdløfg

bolk 1

ksjhdkfjskldf

løksdklfsløkdf

bolk 2

løs,dfløsldøf

øl,sdøfl,slødf

bolk 3

løsdløfløsdf

lskdølfkøsldf

Rull til toppen