Nettsider og webdesign

Er din bedrift klar for en ny nettside? DataLink AS leverer funksjonelle nettsider til både store og små bedrifter. Vi ønsker å bidra til at bedrifter øker sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer.

Stilrent og innbydende design

Nettsiden er i mange tilfeller det første møtet en ny kunde har med din bedrift. Vi fokuserer på å skape nettsider med et tiltalende og profesjonelt utseende. Et godt førsteinntrykk er avgjørende når nye kunder besøker bedriftens nettside.

Funksjonalitet og dynamikk

Funksjonaliteten på nettsiden tilpasses etter bedriftens spesifikke behov. Uansett om det dreier seg om en enkel nettside eller en mer kompleks løsning, tar vi utfordringen på strak arm. Etter en grundig behovsanalyse leverer vi de nødvendige funksjonene som bedriften trenger på deres nettside.

Brukervennlighet

Nettsiden skal være enkel for besøkende å forstå, samtidig som den skal være enkel å vedlikeholde. Dette bidrar til en god brukeropplevelse.

Wordpress

DataLink AS har spesialisert seg på rammeverket WordPress. WordPress er et kraftig og fleksibelt CMS (Content Management System) som gjør det enkelt for deg som kunde å administrere din egen nettside etter at den er ferdig produsert.

Resposivt design

DataLink sørger for at nettsiden fungerer optimalt på ulike enheter, inkludert PC, nettbrett og mobiltelefoner. Innholdet tilpasses automatisk for å gi den beste opplevelsen uavhengig av skjermstørrelse.

Levetid

DataLink tar hensyn til teknologiske endringer og sørger for at nettsiden har lang levetid. Regelmessig oppdatering av programvaren er en viktig del av dette.

Hvis din bedrift trenger en ny nettside, kan du trygt vurdere DataLink AS for å få en funksjonell og profesjonell løsning.

Gangen i prosjektet

Kontakt oss

Du kontakter oss og forteller litt mer om hva din bedrift ønsker bistand med. Førstekontakten tar vi over e-post: post@datalink.no

Forprosjekt

Først må vi kartlegge innhold og finne ut hva målet med nettsiden er. Resultatet av denne jobben danner grunnlaget for det videre arbeidet. Her planlegger vi hva som må til for å oppnå ønsket målsetting og lager en plan for all funksjonalitet. Det er en stor fordel om du som kunde allerede har tenkt igjennom hva du ønsker av tekst og innhold på nettsiden. Det gjør det mye lettere i den videre prosessen.

Pristilbud

Du får et pristilbud på jobben du ønsker utført.

Skisse

Vi lager en skisse over innholdet på siden. Skissen inneholder blant annet hvilke menypunkter og undersider det skal være, og hvor elementer hører hjemme på de ulike undersidene. Videre bestemmer vi hvordan nettsiden skal se ut og hvilke designelementer som er nødvendig. Profilelementer som logo, bilder og tekst blir plassert.

Nettside

Neste steg er å lage nettside. Designet er godkjent, og hele nettsiden blir kodet og integrert med WordPress.

Publisering av innhold

Når programmeringen blir ferdig, vil vi kunne begynne å publisere innhold. Om det er ønskelig kan vi hjelpe til med publisering av innhold. Hvor mye jobb dette er avhenger av størrelse, oppsett og antall sider.

Videre samarbeid

Hvis du er fornøyd med jobben vi har gjort og du føler samarbeidet har gått bra, tar vi gjerne en prat om videre samarbeid om f.eks. drift og oppdatering av nettsiden. Les mer her

Skroll til toppen