NETTSIDER OG WEBDESIGN

NETTSIDER OG WEBDESIGN

NETTSIDER OG WEBDESIGN

Kontakt oss

Du kontakter oss og forteller litt mer om hva din bedrift ønsker bistand med. Førstekontakten tar vi over e-post: post@datalink.no

Forprosjekt

Først må vi kartlegge innhold og finne ut hva målet med nettsiden er. Resultatet av denne jobben danner grunnlaget for det videre arbeidet. Her planlegger vi hva som må til for å oppnå ønsket målsetting og lager en plan for all funksjonalitet. Det er en stor fordel om du som kunde allerede har tenkt igjennom hva du ønsker av tekst og innhold på nettsiden. Det gjør det mye lettere i den videre prosessen.

Pristilbud

Du får et pristilbud på jobben du ønsker utført.

Skisse

Vi lager en skisse over innholdet på siden. Skissen inneholder blant annet hvilke menypunkter og undersider det skal være, og hvor elementer hører hjemme på de ulike undersidene. Videre bestemmer vi hvordan nettsiden skal se ut og hvilke designelementer som er nødvendig. Profilelementer som logo, bilder og tekst blir plassert.

Programmering

Neste steg er å lage nettside. Designet er godkjent, og hele nettsiden blir kodet og integrert med WordPress.

Publisering av innhold

Når programmeringen blir ferdig, vil vi kunne begynne å publisere innhold. Om det er ønskelig kan vi hjelpe til med publisering av innhold. Hvor mye jobb dette er avhenger av størrelse, oppsett og antall sider.

Videre samarbeid

Hvis du er fornøyd med jobben vi har gjort og du føler samarbeidet har gått bra, tar vi gjerne en prat om videre samarbeid om f.eks. drift og oppdatering av nettsiden.

Skroll til toppen