Logo Datakink as

Velkommen til DataLink's Serviceavtale!

Vi forstår viktigheten av å holde nettsidene dine oppdatert, sikre dem mot trusler og feil, og administrere e-postadresser effektivt. Med vår serviceavtale kan du være trygg på at vi tar oss av dette, slik at du kan konsentrere deg om din virksomhet. Våre tjenester inkluderer:

Oppdatering av teknologi

Vi holder sidene dine oppdatert med den nyeste teknologien. Dette inkluderer oppdateringer av rammeverk, maler og utvidelser.

Sikkerhetskopi

Vi tar ukentlige sikkerhetskopier av sidene dine og lagrer dem trygt. Dette gir deg trygghet i tilfelle uforutsette hendelser eller feil.

Feilretting

Hvis det oppstår feil på sidene dine, fikser vi dem raskt og effektivt. Vi sørger for at nettstedet ditt fungerer problemfritt.

E-postadministrasjon

Vi hjelper deg med opprettelse og endringer av e-postadresser knyttet til nettstedet ditt. Vær oppmerksom på at dette gjelder nettstedets e-posttjeneste.

Tilgangskontroll

Vi kan endre, fjerne eller legge til nødvendige tilganger etter behov. Dette gir deg fleksibilitet og kontroll over hvem som har tilgang til nettstedet ditt.

Pris og Avtale

Ta kontakt med oss for priser og mer informasjon, eller for å sette opp din serviceavtale. Vi er her for å hjelpe deg med å sikre en problemfri opplevelse for dine nettsider og nettbutikker.

Skroll til toppen