DataLink
Kurs og konsulenttjenester

Vi hjelper deg med:

- Nettsider
- Kurs innen lønn
- Konsulenttjenester

-
Ta kontakt
Nettsider

Hjemmeside og webdesign

Er din bedrift klar for en ny hjemmeside?
DataLink AS leverer funksjonelle hjemmesider til både store og små bedrifter. Vi ønsker å bidra til at bedrifter øker sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer.

Kurs og konsulent

Med 30 års erfaring innen lønn, lønnstjenester og kursvirksomhet tilbyr vi et bredt spekter av kurs og konsulenttjenester innenfor området.

Tilgjengelig og pålitelig

DataLink er et lite firma som setter tilgjengelighet og pålitelighet først i alt vi gjør. Det er en fordel for deg. Som et lite firma leverer vi tjenester som er både personlige og av høy kvalitet. Slik får vi nye kunder, og slik beholder vi dem vi har. Kombinert med gode løsninger gjør det at vi har trofaste kunder som setter pris på vår service og tilgjengelighet.

Du vil alltid kunne kontakte oss på telefon, epost eller ved et tradisjonelt møte. Vi lover at du aldri vil møte av chatbot hos oss!

Vi effektiviserer din hverdag.

DataLink AS ble etablert i 1993 med utvikling, salg og support på økonomi- og lønnssystemer som forretningsområde. I dag jobber vi innenfor to hovedområder: Design og produksjon av nettsider, samt utvikling av kurs inne lønn og HR. Med solid kunnskap og lang erfaring får du som kunde også raske svar og gode råd som effektiviserer din hverdag.

Vi er kun en telefon unna!

Din beste medarbeider.

Enten vi leverer nettsider eller kurs, skal du oppleve oss som en god medarbeider. Vi skal til enhver tid være oppdatert på den siste utviklingen innen disse fagområdene, og hjelpe deg og din virksomhet med forbedringer, besparelser og økt effektivitet.

Når du er fornøyd, er vi fornøyd.

DataLink kontakt

Kontakt oss

DataLink AS

Mørstadgata 3

1850 Mysen

95082356

post@datalink.no

Kontakt